xcmaniax Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 (upraveno) To je sileny:-( pochopil jsem, ze zmizely i bazarove hodinky z komise - to bude mozna nejvetsi rana a asi i pricina - aktualne hodne novych a drahych kousku:(. Pokud vim, meli tam i nake Rolexy, Pamy atd. Doufam, ze ty nejdrazsi kousky (zlate Daytony atd. ) v tom trezoru maji. S tim trezorem se to snad objasni, to mi prijde jako riziko, co si snad museli byt vedomi a neumim si predstavit, ze by to bylo jen takto jednoduchy. Upraveno 11. listopadu 2023 uživatelem xcmaniax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 šílený na tom je, že to - vzhledem k umístění obchodu -nebyl náhodný nápad z ulice. někdo ze zákazníků musel dát tip, nebo přímo "rádoby zákazník ". fuj... Kubo, držím palce. asi si půjdu koupit nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 To je mizérie. Pevně doufám, že ty lumpy dohledají. Už proto, že tyhle hodinky jsou velmi dobře zdokumentovaný. Hnusnej pocit, krom finanční stránky takový to pošpinění, zneuctění... Držím palce, Kubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 To je hrůza. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Hrozný... Bych ty zmrdy hodil prasatům. Asi si budem muset koupit hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Neuděláme nějakou sbírku na podporu chronoshopu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Chlapi, držím palce.....tohle je vrchol zmrdství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Taky držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 14 hodinami, nickie napsal: šílený na tom je, že to - vzhledem k umístění obchodu -nebyl náhodný nápad z ulice. někdo ze zákazníků musel dát tip, nebo přímo "rádoby zákazník ". fuj... Kubo, držím palce. asi si půjdu koupit nové hodinky Ale no tak vsechno meli na www strankach ty si takovy ten detektiv, co je mu hned vsechno jasne…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 @farkyostrava představa, že tipuji obchod k vykradení brouzdáním na webových stránkách, mi přijde velmi inovativní. ale nepopírám, že s vykrádáním obchodů či loupením všeobecně nemám nejmenší zkušenosti a ani se učit nechci. no a pokud jsi v tom obchodě byl, a neznáš ho jen z webu, tak víš jaké jsou podmínky a co musíš překonat, abys mohl vstoupit. to fakt není o tom, vezmu šutr a přes výlohu jdu. to ale nic nemění na faktu, že člen komunity utrpěl díky zmrdům škodu a zkoumání, kdo je lepší detektiv je o hovnu a škodu nezmírní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Je fakt když jsem tam loni byl pro hodinky, tak mi to chvíli trvalo, než jsem ten barák našel. Myslim, že to ty zloději museli mít vočíhlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Tvl, teď, když se žena chystá péct, se posere trouba (přestala hřát zespodu). No, už je plnoletá, asi chce z domu (ta trouba teda). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 V první řadě držím pěsti ať to v Chronoshopu ustojí. Pojišťovnu radši nekomentovat - tak jak zmiňovali kolegové výše, prostor prodejny byl už svým umístěním tak trochu trezor, do kterého by si provozovatelé jen těžko pouštěli na čumendu každého troubu kladivem v kapse z "rušné ulice" a spíš by mě překvapilo jestli nikde nebyla ani jedna kamera. Pokud se dacanům kromě vniknutí a loupeže podařilo i nepozorovaně zmizet, opravdu nemohlo jít o impulzivní nápad na "rychlý prachy", inspirovaný zběžným pohledem na nabídku v e-shopu cestou domů z hospody. Předpokládám že na rozdíl od domácích pokladů zdejších pacientů byly všechny hodinky (zejména komisní, kde to s ohledem na stávající majitele zamrzí dvojnásob) nějakým způsobem zaevidované a nafocené - takže nezbývá než doufat a přát, aby se aspoň někoho ze zúčastněných v geologicky dohledné době podařilo klepnout přes prsty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 (upraveno) @geometrJestli má (trouba) aspoň horkovzduch, ať (paní) ten poklad přikryje alobalem a na spodní ohřev (aspoň pro dnešek) zvysoka peče... Upraveno 12. listopadu 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 To už se u dvou pečení stalo. Vyměnit to budu muset, nepředpokládám, že by se vyplatilo u takhle starý trouby investovat do opravy (zavolám zejtra do servisu a nechám se ujistit, že si mám koupit novou ) Nejhorší je, že je to v kombinaci s plynovou deskou tak, jak už se to dneska nedělá (knoflíky desky na panelu trouby). Možná budu muset trochu předělat linku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Hmmm, tak to je jiná - jako někdo kdo zjara taky řešil novou linku naprosto chápu že tohle smrdí řádově dražším výdajem, než by byla banální výměna (ideálně volně stojícího) šporáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubKa77 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 36 minutami, geometr napsal: Dnes úspěšně vyměněna spodní topné těleso u staré trouby. Bejt to moje trouba tak měním troubu (bohužel deska také ještě s panelem na troubě, takže by to byla komplet výměna). Pokud jsi šikovný a nebojíš se zašpinit není to nic těžkého. Práce na cca hodinu. Topné těleso stálo kolem 400 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Tak někdy ve chvilce tehle fotky, pri dělání dřeva, mě chytl houser. Auta až u baráku, cesta zaházena dřevem a doma jen 70 léta máma. K nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 K nezaplacení muselo bejt hlavně to divadlo, který jsi sousedům potom sehrál ... šel jsi po čtyřech nebo ses věšel na dřevo a keře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 4 hodinami, geometr napsal: To už se u dvou pečení stalo. Vyměnit to budu muset, nepředpokládám, že by se vyplatilo u takhle starý trouby investovat do opravy (zavolám zejtra do servisu a nechám se ujistit, že si mám koupit novou ) Nejhorší je, že je to v kombinaci s plynovou deskou tak, jak už se to dneska nedělá (knoflíky desky na panelu trouby). Možná budu muset trochu předělat linku Takže nová linka, to už i vymalovat a podlahu taky, támhle se to odlupuje, úplně to slyším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se