Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To je sileny:-( pochopil jsem, ze zmizely  i bazarove hodinky z komise - to bude mozna nejvetsi rana a asi i pricina - aktualne hodne novych a drahych kousku:(. Pokud vim, meli tam i nake Rolexy, Pamy atd. Doufam, ze ty nejdrazsi kousky (zlate Daytony atd. ) v tom trezoru maji. S tim trezorem se to snad objasni, to mi prijde jako riziko, co si snad museli byt vedomi a neumim si predstavit, ze by to bylo jen takto jednoduchy. 

Upraveno uživatelem xcmaniax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, nickie napsal:

šílený na tom je, že to - vzhledem k umístění obchodu -nebyl náhodný nápad z ulice. někdo ze zákazníků musel dát tip, nebo přímo "rádoby zákazník ". fuj...

Kubo, držím palce. asi si půjdu koupit nové hodinky

Ale no tak vsechno meli na www strankach  ty si takovy ten detektiv, co je mu hned vsechno jasne….

Odkaz ke komentáři

@farkyostrava představa, že tipuji obchod k vykradení brouzdáním na webových stránkách, mi přijde velmi inovativní. ale nepopírám, že s vykrádáním obchodů či loupením všeobecně nemám nejmenší zkušenosti a ani se učit nechci. 

no a pokud jsi v tom obchodě byl, a neznáš ho jen z webu, tak víš jaké jsou podmínky a co musíš překonat, abys mohl vstoupit. to fakt není o tom, vezmu šutr a přes výlohu jdu.

to ale nic nemění na faktu, že člen komunity utrpěl díky zmrdům škodu a zkoumání, kdo je lepší detektiv je o hovnu a škodu nezmírní

Odkaz ke komentáři

V první řadě držím pěsti ať to v Chronoshopu ustojí.

Pojišťovnu radši nekomentovat - tak jak zmiňovali kolegové výše, prostor prodejny byl už svým umístěním tak trochu trezor, do kterého by si provozovatelé jen těžko pouštěli na čumendu každého troubu kladivem v kapse z "rušné ulice" a spíš by mě překvapilo jestli nikde nebyla ani jedna kamera. Pokud se dacanům kromě vniknutí a loupeže podařilo i nepozorovaně zmizet, opravdu nemohlo jít o impulzivní nápad na "rychlý prachy", inspirovaný zběžným pohledem na nabídku v e-shopu cestou domů z hospody. Předpokládám že na rozdíl od domácích pokladů zdejších pacientů byly všechny hodinky (zejména komisní, kde to s ohledem na stávající majitele zamrzí dvojnásob) nějakým způsobem zaevidované a nafocené - takže nezbývá než doufat a přát, aby se aspoň někoho ze zúčastněných v geologicky dohledné době podařilo klepnout přes prsty :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

To už se u dvou pečení stalo. Vyměnit to budu muset, nepředpokládám, že by se vyplatilo u takhle starý trouby investovat do opravy (zavolám zejtra do servisu a nechám se ujistit, že si mám koupit novou 🙂 ) Nejhorší je, že je to v kombinaci s plynovou deskou tak, jak už se to dneska nedělá (knoflíky desky na panelu trouby). Možná budu muset trochu předělat linku 😞

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, geometr napsal:

Dnes úspěšně vyměněna spodní topné těleso u staré trouby. Bejt to moje trouba tak měním troubu (bohužel deska také ještě s panelem na troubě, takže by to byla komplet výměna).

Pokud jsi šikovný a nebojíš se zašpinit není to nic těžkého. Práce na cca hodinu. Topné těleso stálo kolem 400 korun.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, geometr napsal:

To už se u dvou pečení stalo. Vyměnit to budu muset, nepředpokládám, že by se vyplatilo u takhle starý trouby investovat do opravy (zavolám zejtra do servisu a nechám se ujistit, že si mám koupit novou 🙂 ) Nejhorší je, že je to v kombinaci s plynovou deskou tak, jak už se to dneska nedělá (knoflíky desky na panelu trouby). Možná budu muset trochu předělat linku 😞

Takže nová linka, to už i vymalovat a podlahu taky, támhle se to odlupuje, úplně to slyším 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...