Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jasan,chapu a moznosti jezdeni mas krasny. Ale proc tahat takove zdvihy??? Na to jezdeni u nas,pokud fakt nelitas strasny skoky nebo nejezdis nejake parky je v podstate zbytecnost. 
Ale kdyz se Ti to libi,jdi za tim. Tak to je spravne,tak to ma byt👍. Tak dobre vyber a hlavne uzivej🍻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, TLD napsal:

Jasan,chapu a moznosti jezdeni mas krasny. Ale proc tahat takove zdvihy??? Na to jezdeni u nas,pokud fakt nelitas strasny skoky nebo nejezdis nejake parky je v podstate zbytecnost. 
Ale kdyz se Ti to libi,jdi za tim. Tak to je spravne,tak to ma byt👍. Tak dobre vyber a hlavne uzivej🍻

To není pravda, mám doma jak HT, tak dvanáctku, čtrnáctku a kámoš mi poslední dobou dost často půjčuje právě sedmnáctku a ten rozdíl ve sjezdu je samozřejmě obrovský. A určitě nemusíš skákat pětimetrové skoky a nějaká salta, aby jsi to zjistil. Něco jiného je koupec pouze sjet anebo si ho užít... vysoké zdvihy každému při jeho daných schopnostech umožní při sjezdu daleko víc blbnutí než HT, to ti můžu garantovat :punk:

Odkaz ke komentáři

Afri, a to se budu hadat😂. Mam postavene jiz druhy HT. Do terenu. A bavi me vic jak full. Protoze u toho musim vic premyslet,vic jezdit. Nemam pocit,ze by me to omezovalo. Ano,kotniky dostavaj,ale zatim sem mladik a pozeru to😂. Co si dam na full si dam na HT a s vetsi paradou. Na 90% jezdeni u nas podle me staci lehky kolo se 120mm a peknou downcountry geo. Nemyslim dh trate. 

Odkaz ke komentáři

Jakožto zastánce trail HT zodpovědně prohlašuju, že co nesjedu na HT, nesjedu ani na celopéru:)

Co je pro mě, postupem času, na tom HT největší problém, sou skoky - dvojáky - to jak prostě nedolítneš, ráfek v prdeli. Na celopéru mi to vždy nějak odpružilo..

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, TLD napsal:

Afri, a to se budu hadat😂. Mam postavene jiz druhy HT. Do terenu. A bavi me vic jak full. Protoze u toho musim vic premyslet,vic jezdit. Nemam pocit,ze by me to omezovalo. Ano,kotniky dostavaj,ale zatim sem mladik a pozeru to😂. Co si dam na full si dam na HT a s vetsi paradou. Na 90% jezdeni u nas podle me staci lehky kolo se 120mm a peknou downcountry geo. Nemyslim dh trate. 

Máme to rád každý po svém 😎 Já bych nechtěl HT už ani zadarmo, je pravda že s tím asi také sjedu vše co na celopéru,  ale do Hamburgu jsem také jednou dojel Wartburgem....ale fakt jako 😅

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem měl konečně možnost vytáhnout XC, jsem spokojen. 

IMG_3417.thumb.jpg.16ffdbfc98710a9ae67c68cb83fdb9ae.jpg

Jen přemýšlím nad výměnou představce za delší. Platí ještě poučka, že při jízdě by, při správně zvoleném představci, měly řídítka překrývat v zorném poli přední osu? Já to tak vždycky měl 🙂 a teď bych potřeboval delší představec, protože řídítka jsou pod osou, když se na ně při jízdě mrknu, ale je to taky možná tím, že jsem ze silničky zvyklý nebýt ve vzpřímené poloze. Ale je možné že ty geometrie se změnily a je dnes vše jinak.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...