Tom4 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 20 minutami, Lamiczka napsal: Potřebuju mu oznámit, že to kilo který má v materiálu odemě neuvidí, dokud ten materiál nebude spotřebovanej na stavbě a zároveň chci jasný termín po kterém mu ho nezaplatím vůbec... Tak to mu rovnou uvař Meltu, škoda kávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 2 hodinami, Gustaf napsal: U nás padá drobně, ale nic nezůstává....moc pěkný u vás @African Jop, tady mazec, tak deset centimetrů úplně v pohodě. Hned mě to zatáhlo do skal, nádhera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Tady ten bordel pada vkuse uz od patku! Chodnik a garaz jsem jenom dneska odhazoval trikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Jde to dolu! Jde to dolu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Tak to gratuluju, chodíš pravidelně, nebo premiéra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Od konce srpna skoro denně. Dnes 63 plavání. Chtěl jsem to dotáhnout na stovku, ale asi pojedu celou zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Mě potěšilo, že topný kabel pod branku maká... Dnes jsem nahodil jistič Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @Ajaj Jen to vidim a mam arytmii Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @African pecka, to je jak z pohádky. U nás z toho začíná být taky břečka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 5 minutami, Prochy68 napsal: @Ajaj Jen to vidim a mam arytmii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Zajímavý je, že člověk si na to zvykne, ale pak přijdu do bazénu co má 23 a říkám si “proč to sakra není pocitově teplejší, čekal jsem kafe” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 V 28. 11. 2021 v 18:33, Ajaj napsal: Jde to dolu! Jde to dolu! Jo, dneska ráno 2 stupně (a tomu odpovídající 2 centimetry). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 @M.K.- perfektní to jsme HUSTY to jsme HUSTY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Před hodinou, M.K. napsal: Jo, dneska ráno 2 stupně (a tomu odpovídající 2 centimetry). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 centimetry čeho? V týhle zimě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 to pak taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 41 minutami, filltos napsal: 2 centimetry čeho? V týhle zimě... Za mě 2 cm dovnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) Mě právě potěšila smska ze servisu, skoro po měsíci se mi vrací hodinky a oprava byla v rámci záruky. Myslel jsem si, že to bude v poho, ale ten měsíc se táhnul jako prase. Už se nemůžu dočkat na odpoledne Druhá věc je, jestli na něco vůbec přišli. Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) @Navros to rád slyším (čtu) a gratuluji k měsíční abstinenci od Tudorů očekávám bližší report do DM Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 @exell diky! Abstinence hrozna, nikdy vice... Pak poreferuji, snad je dali do poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 9 minutami, Navros napsal: @exell diky! Abstinence hrozna, nikdy vice... Pak poreferuji, snad je dali do poradku. Měl sis koupit jiný, abstinence by byla snesitelnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 1 hodinou, Navros napsal: Mě právě potěšila smska ze servisu, skoro po měsíci se mi vrací hodinky a oprava byla v rámci záruky. Myslel jsem si, že to bude v poho, ale ten měsíc se táhnul jako prase. Už se nemůžu dočkat na odpoledne Druhá věc je, jestli na něco vůbec přišli. V čem byl problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se