warann Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Tak u nás bylo přes den azuro a 8 st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Tady pak taky, ale ráno v 6 to bylo kruté ale teď už si dám grog, vanu a půjdu do regálu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Potěšilo mě první kolo kombinace, moc bych přál Ester ještě jednu placku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Dnes nemám narozky ani svátek, ale návrat domů byl pecka. Čekají na mě holky a Maťo, něco pro tebe máme. Stojí to před barákem, víme, žes koukal po jedničkové, ale tohle je lepší. Jen nevím, jak zvládnu tolik technickejch picifur . Vše mi prý vysvětlí, ale teď to ještě musíme protáhnout a jsou fuč. Ale radost mám velkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Super! Zaslouzis si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Paráda, přeju ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Paráda, máme stejnou a je to spolehlivý auto a odveze toho hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Balíček z Glashutte. Zatím jen s drobnostmi. Ale příště si musím správně zjistit velikost (pro srovnání vedle Leuchtturm, který používám normálně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Že už přestal foukat ten zkurvenej vítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 před 1 hodinou, Muffik napsal: Že už přestal foukat ten zkurvenej vítr. No ono to ještě přijde......ale každopádně je to voser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Po ctyrech mesicich utrpeni a trech reklamacich mobilu Samsung (jiz nekolikatym problematickym modelem v rade), mam patym dnem nejake Realme nebo jak se to pise a jsem fakt spokojenej. Vystoupil jsem ze vzteku z autistickeho strachu opustit po asi 15 letech znacku, nebot je mobil pro me jen nutne zlo a najednou mam neco, cehoz nejsem otrok, ale slouzi mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 34 minutami, Radius napsal: Po ctyrech mesicich utrpeni a trech reklamacich mobilu Samsung (jiz nekolikatym problematickym modelem v rade), mam patym dnem nejake Realme nebo jak se to pise a jsem fakt spokojenej. Vystoupil jsem ze vzteku z autistickeho strachu opustit po asi 15 letech znacku, nebot je mobil pro me jen nutne zlo a najednou mam neco, cehoz nejsem otrok, ale slouzi mi to. Realme je spica pomer cena/vykon. A cisty Android. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Ve dne jsem si vzpomněl že se mi v noci zdálo jak se snažim přesvědčit fízla že jízda protisměrkou je naprosto legální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Ester Ledecká v Montane… to je opravdu nádhera! Neskutečná sportovkyně! Ještě odpoledne Veselý v Dubai a dnešek bude top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Mladý dnes prvýkrát vyhral miestny šachový turnaj úrovne do 1600 ELO! Jupí! Bol z toho tak hotový, že odmietol slávnostnú zmrzku, lebo ho z nervozity pri poslednom zápase bolelo brucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 12 hodinami, wawrik napsal: Mladý dnes prvýkrát vyhral miestny šachový turnaj úrovne do 1600 ELO! Jupí! Bol z toho tak hotový, že odmietol slávnostnú zmrzku, lebo ho z nervozity pri poslednom zápase bolelo brucho Velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Dneska jsme si uzili fajn odpo. Sice by to normalne slo i do sekce bezky, pripadne jakeho mate psa, nicmene vzhledem k situaci to dam sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Potesilo me nekolik stranek se stejnou tematikou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Jsem kvůli situaci v EU odložil Nepál o měsíc, protože tady nechci nechávat rodinku samotnou a jsem z toho všeho nějaký divný, ale kdo není. No a včera mi manželka u sklenky dobrého vína hodila na stůl zájezd do Egypta...prý že děti už jsou velký dost pro tuto destinaci, takže příští týden odlet než nám jebne, yes Úplně nás všechny rozbila a velmi potěšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 @African Mel jsem podobny plany, ale nejak jsem to zatim prehodnotil. Poradne si to uzijte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se