Kamil.K Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Pokud to nechce babi (resp. ten, kdo jí bude kotel instalovat) riskovat načerno, tak projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Chlapi, zatuhla mi luneta u tuňáků, a to tak že úplně... co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Teplá voda + mydlo. Odmocit a pak zkusit rozhýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Pánové nemá někdo zkušenost s el. systémem, kterej mi by sdělil, že mám otevřený vrata u garáže. Znáte to ne, takovej ten pocit, jestli se vám ovladač omylem nesepnul v kapse po cestě z garáže domu, takový malý ousídý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 V 3. 11. 2021 v 12:27, Anton_ napsal: Dotaz. Babi topí v baráku elektřinou a chce topit plynem. Plyn už je tam zavedený(na sporák). Stačí koupit plynový kotel a udělat revizi nebo se na to musí udělat i nějaký projekt? Projekt byt nemusi. Tedy pokud to nechces na dotace. V kostce: Plynovy kotel kondenzacni nebo atmosfera, dle ztrat domu, vykonu, pripadneho ohrevu TUV. Komin dle typu kotle, tedy tah (vyska, prurez), vlozka. Plyn ke kotli, pripojeni do zasuvky. Kdyztak mi napis SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Pánové nemá někdo zkušenost s el. systémem, kterej mi by sdělil, že mám otevřený vrata u garáže. Znáte to ne, takovej ten pocit, jestli se vám ovladač omylem nesepnul v kapse po cestě z garáže domu, takový malý ousídý. Jestli ti jde jen o notifikace a nechceš ty vrata na to dálku zavírat tak asi budou stačit nějaký magnety co se běžně používají na dveře/okna, napojeny přes zigbee bránu do mobilní apky.Třeba https://www.lidl.cz/p/silvercrest-zigbee-3-0-smart-home-dverni-a-okenni-senzor-sdwz-1-a1/p100306595https://www.lidl.cz/p/silvercrest-zigbee-3-0-smart-home-centralni-jednotka-zigbee-3-0-smart-home/p100306596 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Chci jenom jednoduchou signalizaci nic víc. A nechám si to udělat někym kdo to dělá. Do tohohle bych se sám nepouštěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 (upraveno) @Xenomorfus Díky moc za info. Je to starej řadovej domek. Zateplení nic moc, hlavně přes starý okna tam táhne. Zjistím, co a jak a když tak bych napsal o radu. Upraveno 5. listopadu 2021 uživatelem Anton_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Kdo pojede jako první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Nevidim tam zadnou znacku, tak bych rekl ze cervenej bo prednost z prava, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Nemyslím, že je to běžná přednost zprava, jen to dopravní značení není na fotce pořádně vidět... U té silnice vlevo je vidět zezadu stopka, hlavní je tedy ta pravá... Takže první jede červený, černý dává přednost protijedoucímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Díky. V poslední době se mi v podobný situaci ve směru černý šipky několikrát stalo, že spolu se mnou zastavuje i auto ve směru červený šipky. Nebyl sem si teda jistý, jestli nedělám něco blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Pokud se mi, nějaká situace nezdá, raději zastavím a snažím se domluvit s protijedoucím řidičem vizuálně, než pak řešit střet. Jsem zastáncem defenzivní jízdy – v dnešní době to snad ani jinak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 To chce vidět celou křižovatku, jak je to tam značení, ale takhle jak je to nafocený, tak není nic označený, takže přednost zprava. Černej dává přednost červenýmu z prava. Černej protijedoucímu nemůže dávat přednost, protože tam má protijedoucí plný čáry pokud dobře vidim a ten směr pro červenýho je na jedno auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Černej odbočoval z hlavní do leva (asi jako ten modrej na streetview v odkazu). Je to křižovatka (Tčko) na starý plzeňský (odbočka k D5) v Královým Dvoře mezi Počaplama a Levínem (občas tam tudy jedu): https://www.google.cz/maps/@49.9380947,14.019551,3a,75y,237.62h,84.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4AEsVR1q5Lm3kfhHeBrLTQ!2e0!7i16384!8i8192 Není o čem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 V 4. 11. 2021 v 22:31, ragu napsal: Jestli ti jde jen o notifikace a nechceš ty vrata na to dálku zavírat tak asi budou stačit nějaký magnety co se běžně používají na dveře/okna, napojeny přes zigbee bránu do mobilní apky. Tak to vyřešila moje chytrá manželka a dala tam již nepotřebnou kameru na děti co vidí i v noci. WiFi tam jede, tak to jenom naladila a přes apku a můžu se podívat odkudkoliv. Že to se to takhle rychle a levně vyřeší sem nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Neriešili ste náhodou niekto invalidný vozík pre staršie dieťa s ťažkým postihnutím s úpravou do ľahkého terénu? Hrubšie kolesá, úprava ťažiska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 https://www.lidl.cz/p/parkside-vysokotlaky-cistic-phd-110-d1/p100330644 prosím o radu, jestli tahle vapka bude stačit na domácí použití...oplach auta, fasáda, dlažba....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se