redd Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Rad bych rekl, ze to je situace kdy jsem se citil nejvic ponizeny, ale neni to ani top10... Me by zajimalo tech top 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 @vojta1 je pátek krásný den, tu Top 10 si zasloužíme. Nebo aspoň Top 5 pokud se před námi stydíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 8 minutami, guzmic napsal: @vojta1 je pátek krásný den, tu Top 10 si zasloužíme. Nebo aspoň Top 5 pokud se před námi stydíš. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 jedničku a dvojku bych radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 @vojta1- pokud jsi stěr neukončil větou: “tak co holky, která jde se mnou za týden na večeři, jen co se dá tady Ferda do kupy?”, tak počítám, žes nebyl moc promiskuitní :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 To by byla léčba šokem Ale myslím, že ten moment ztratil řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Vojta to bude davkovat na dily Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Hlavně by mě zajímalo, zdali bylo nějaké další pokračování příběhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Řekl bych, že 3 + 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Grog s máslem a taky káva s máslem, viděl jsem to kdysi i v nějakém dokumentu, že to mají v oblibě národy na severu Evropy. Já jednou zkusil k dobré černé kávě požírat plátky parmezánu a chutnalo, v pohodě je Gran Moravia a i jiné. Káva s máslem čili bulletproof + káva a sýr | Lázeňská káva (lazenskakava.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 (upraveno) Dneska mě zastihnul zcela nepřipraveného výfukový řád na trati S7. Vzhledem k osvětě od @hopa26jsem byl v poslední době k různým excesům na železnici velmi tolerantní, ale tady opět musím prohlásit, že toho mohl vymyslet jedině člověk s polovinou mozku (a to bůhví jestli). Takže místo normálního intervalu, zhruba 15 minut, nám tu teď jedou dva vlaky 9 minut po sobě a pak 51 minut nic. Vlak samozřejmě pošlou jako normálně, prehistorické vagóny po nezdařené rekonstrukci. A to ani nemluvím o nechráněném přejezdu v Radotíně, vlaky jedou 10km/h a troubí, pro auta značka stop. Kdybych nešel večer na kulečník, radši se na to vykašlu a zůstanu doma :-). Upraveno 15. února 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Jo to troubení je slyšet až na Zbraslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 (upraveno) A uz je zase zavreny prujezd z Chuchle na Strakonickou... boze co tam zase delaji. Mi prijde ze ten prejezd v Chuchli a kolem toho prejezdu je to snad zavreny s malyma prestavkama uz 2 roky. Upraveno 15. února 2023 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Waya, jsi hodný člověk a proto bude moje řeč mírná. Je nutné rozvinout klid a být dobrý, neboť zlost a hněv směrem k dráze nepřinese žádnou úlevu. Věz, že tvá bolest (zvlášť když budeš večer křídovat tágo a pít kontušovku ) pomine, neboť otravná výluka snad časem skončí....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Však já už jsem skoro šotouš, milovník staré techniky a tedy i všeho na dráze! Třeba nedávno jsem si střihnul 12 hodin dlouhou cestu nočním vlakem do Salzburku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 no tak to někdy přijeď. moje dopoledne Hradec-Pardubice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 @hopa26 Hopo, to Ti nevadí to "mierne znečistené" sklo? Na toto mám asi nejaký druh OCD, ale v aute to musím mať úplne čisté :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 u starého motorku zašlost, která je do skla trochu i vrostlá vlastně ani nevnímám......v autě by mi to vadilo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 22 minutami, hopa26 napsal: u starého motorku zašlost, která je do skla trochu i vrostlá vlastně ani nevnímám......v autě by mi to vadilo taky. V aute? Zbytecne! Dyt bys ho stejne nekde "oprel" o pangejt u parkoviste :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 V aute? Zbytecne! Dyt bys ho stejne nekde "oprel" o pangejt u parkoviste :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se