martar Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Tak ty Kbely, to je fakt pr.del Uvažuju, že si koupím jízdu labutí nebo trampolínu a budu hádat co má Maro v hodinkovnici přitom vhodný plochy ve Kbelích jsou, ne že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Gunmane, neziskovka a cirkev je nejlepsi šolich, co si muzes zaridit ;-). Netusil sem, ze jsou i taci, co si mysli, ze je to pro dobrou vec...Vitej do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Jsem naivní, myslel jsem si, že v té neziskovce zbude i něco pro ty děti... Hustý, Gunmane! Jo, a u těch Kbel jsem chtěl napsat, že mají už 20 let stejného starostu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 K te neziskovce, aniz bych jakkoliv obhajoval pana. Nemuze to byt tak, ze ji posle dar ve vysi ceny tech mrizi, neziskovka zaplati mriz a pan dostane od statu dan zpatky? Ne ze by to bylo neco peknyho, nebo chvalitebnyho, jen ze to nutne nemusi byt tak, ze se primarne kradou penize pro deti. Kradou se z rozpoctu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Faktura měla znít na mříže pro tu neziskovku. Jestli jí dá dar, to nevím, ale bývalý kamarád se strašně divil, že mi to vadí, že to je už nejmíň desátá faktura a nikomu z dodavatelů to nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Prischero myslím že tohle nezachrání ani tvá konstrukce. Ani to nebude míň špatně, pořád by ten člověk zasloužil pověsit za koule do průvanu. Krade z z rozpočtu není o nic menší krádež (být by se to tak za vlády blbeho a blbějšího mohlo zdát...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 (upraveno) Naštvala mě má slabá vůle...Když byl baselworld, zařekl jsem se, že za hodinky nedám ani korunu, dokud nepůjdou do prodeje P01. Ale ony ne a ne, a už delší dobu se dívám na něco pěkného v inzerci. No a dneska už jsem to nevydržel a napsal na jeden inzerát...Jde to se mnou z kopce. Edit: úplně vidím, jak za týden se objeví na pultech a já na ně už nebudu mít peníze :-D Upraveno 21. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 V 50tisicovom meste neni zubna pohotovost, takze cesta 60 km o 21 hodine a cakanie v bolestiach v rade rovnako postihnutich, potom rentgen, trhanie zubu, zalomeny koren, dlatovanie, vysekavanie, cena 105 ojro +antibiotika, flector, tak toto ma nasralo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Naštvala mě má slabá vůle...Když byl baselworld, zařekl jsem se, že za hodinky nedám ani korunu, dokud nepůjdou do prodeje P01. Ale ony ne a ne, a už delší dobu se dívám na něco pěkného v inzerci. No a dneska už jsem to nevydržel a napsal na jeden inzerát...Jde to se mnou z kopce. Edit: úplně vidím, jak za týden se objeví na pultech a já na ně už nebudu mít peníze :-DNejsi v tom sám.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Ty brďo, ale skoro rok jsem to vydržel (dost mi teda pomohlo mimino, štěně a barák) ale jak se situace trochu finančně zlepšuje, tak se to postižení zase stupňuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Prischero myslím že tohle nezachrání ani tvá konstrukce. Ani to nebude míň špatně, pořád by ten člověk zasloužil pověsit za koule do průvanu. Krade z z rozpočtu není o nic menší krádež (být by se to tak za vlády blbeho a blbějšího mohlo zdát...)Sak ja to ani v nejmensim neobhajuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Mě vytočila městská část Praha Kbely. Městská část se zapojule do akce Den bez aut. Potud ok ...Kdyby udělali den bez lodní dopravy, kreténi, prospělo by to všem aji kolotočářům ... Petrolheadí srdce krvácí, ve Frankfurtu je to samej vysavač do zástrčky ... ale je potřeba nás elektrifikovat neasi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 ČT koupí práva na Rugby World Cup a zítra radši dají na ČT sport tenis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Ale All Blacks vs JAR sem si maximálně užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Taky, u takových zápasů si člověk říká, proč je tady fotbal tak populární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Večer jsme chtěli jít s paní do kina do Galaxie, kterou máme kousek od nás a kam jsme docela pravidelně chodili a teď při hledání programu na netu jsem se dočetl, že jí ve středu po 24 letech zavřeli (kvůli debilnímu OC Chodov, kde to uplně nesnáším). Chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak to čumim? Jako mladík jsem vzal do Galaxie svou milou na Kolju. Chjo, to už je ale let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Kdyby udělali den bez lodní dopravy, kreténi, prospělo by to všem aji kolotočářům ... Petrolheadí srdce krvácí, ve Frankfurtu je to samej vysavač do zástrčky ... ale je potřeba nás elektrifikovat neasi?Byl jsem tam vcera. Normalni auta byla snad jen asi v tom pavilonu s veteranama a sportakama. Zbytek jak rikas, elektro, hybrid nebo motor ze sekacky.Nad to lidi jak sracek. Sli jsme schvalne ve vsedni den a az ke konci, myslel jsem ze to pomuze. Ani ne.A posledni vec, co me zarmoutila, tak o nejakou peknou hostesku nebo modelku tam clovek nezavadi. Ze nebyly v US, to jsem tak nejak pochopil, ale uz ani v Evrope, to uz je fakt bida...Na autosalonu v NYC jsem byl trikrat a uzil si ho daleko vic, nez ted Frankfurt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 S těma hosteskama je to bohužel trend, který se dá vysledovat už pár let zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 ... to uz je fakt bida ...Je to síla, autosalony (Ženeva, Lipsko, Frankfurt) mě vždycky bavily, bylo na co koukat, tohle je fakt propadák, alespoň za mě ... ještě, že máme Legendy a je pořád na co vzpomínat. O hosteskách ani nemluvím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky