bohus76 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Ano,neznamená to nic,jen to, že ségra půjde vysvětlovat..... ( Ospodu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 No a půjde? Už se ozvali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Prý ano. Snad to bude jen " vysvětlení" , co se stalo a odloží to add acta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Snad budou rozumní. Oni asi musí formálně konat, pokud mají podnět od Policie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 No hlavně nezapomeňte, že cokoliv řeknete, může být a bude použito proti vám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 ČP - teď jsem si počkal na telefonu ČP asi 15 minut abych se dozvěděl, že dosud nevyčíslili k zásilce DPH a CLO (po týdnu - obrovský problém vypočítat 21% u něčeho za 50USD)… a vlastně vůbec neví, kdy zásilka bude doručována a přestože jsem jim dal na sebe číslo i email při celní deklaraci, nemůžou mě v den doručení žádným způsobem kontaktovat, protože na mě "nemají kontakt", takže týden to jde z US do ČR, týden to tu leží a další asi bude ležet. To je vážně služba na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jo česká pošta... mě pro změnu školí jejich balíkovna, místo aby to dali do objednaného alzaboxu, tak z důvodu "provozní omezení Balíkovny" (čti, vys****li na to) mi balík strčili do pošty v centru, i když je balíkovna na poště 100 m od toho alzaboxu. Fakt služba za všechny prachy, naposledy si něco nechávám posílat ČP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jojo, taky dneska čekám zásilku přes Balíkovnu do Alzaboxu. Jeden nám kvůli reko Pennáče zavřeli, krámky v okoli mají nevyhovující provozní dobu, zvolil jsem tedy Alzabox. Zase jsou ale o krok přede mnou, přesně v čase kdy tam můžu jít dělá Balikovna údržbu a dle webu nepůjdou vyzvedávat zasilky (20-24). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Past vedle pasti, zlatej Zbox. Já se po hodině dovolal na balíkovnu, kde mi řekli, že je to na blbé spádové poště (správná je těch 100m ), ale že s tím nic nemohou udělat, že musím kontaktovat tu pobočku, kde se to válí. Tam se hodinu nemůžu dovolat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Netuším kam tohle zařadit. Trochu pobavilo, trochu naštvalo.https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sektarska-matka-neuznavajici-cr-zahnala-na-utek-soudni-vykonavatelku-i-s-policii-deti-jsou-pohresovane-40446120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 V 5. 10. 2023 v 14:57, Trňák napsal: Jo česká pošta... mě pro změnu školí jejich balíkovna, místo aby to dali do objednaného alzaboxu, tak z důvodu "provozní omezení Balíkovny" (čti, vys****li na to) mi balík strčili do pošty v centru, i když je balíkovna na poště 100 m od toho alzaboxu. Fakt služba za všechny prachy, naposledy si něco nechávám posílat ČP. No, podobné věci mi dělá Zásilkovna... Z kapacitních důvodů je vaše zásilka přesměrována... Bavíme se o pár kilometrech sem nebo pár kilometrech tam. Nebo: Zásilku vám nemůžu vydat, protože mi nejde wifi a data už došly. Nebo zásilku vám nemůžu vydat, protože mi dnes nejde elektrika, zkuste odpoledne, ap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-reality-najmy-cekaji-zmeny-konec-nekonecnym-smlouvam-na-rok-i-rozkaz-k-vystehovani-238050#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Opět melounová politika naší vlády. Navenek zelení, uvnitř rudí. Tohle bude mít přesně opačný efekt,... nájemníkům se bude roční smlouva prodlužovat jen o další rok a pak se s nimi pronajímatelé rozloučí. Nikdo mi nebude nařizovat, na jak dlouho mohu svůj majetek pronajímat. OMG. 18ti měsíční výpovědní smlouva je taky solidní plivanec do tváře pronajímatelům. A to, že by naše progresivní vláda nutila pronajímatele poskytovat nájemníkům smlouvy na dobu neurčitou........, to už se musím štípnout do tváře, jestli se mi to jen nezdá. Každý, kdo pronajímá nemovitosti moc dobře ví, že práva nájemníků jsou už nyní značně nadřazena nad právem vlastníků nemovitostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Bartošovi fakt jeblo. No nic, bude to stejně jako dosud. Jedině smlouva podnájemní ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 No, jsou to kojoti. Zase přidávat nové regulace. Přitom nejlepší již bylo dávno vymyšleno - volný trh a vymahatelnost práva. U nás není ani jedno. Prej “Můj dům, můj hrad” ani hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Stěhování našeho úřadu - proti tomu je Svěrákův film slabej odvárek : náš odbor se stěhuje 19.10., ale právě se změnil zasedací pořádek (pracně vypracovaný zasedací pořádek s počtem kanceláří, i patra, skříní,........ - vše lze zahodit, neplatí to). Každý si měl spočítat, kolik stěhovacích krabic potřebuje ( byl vydán manuál s výpočtem, kde by se hravě ztratil absolvent VŠ )- bohužel ale člověk, co ten seznam má, má dlouhodobou dovolenou :-), takže to půjde hrubým odhadem (jak jsem to místo výpočtu udělal já už napoprvé). Pracně vypracované seznamy nábytku ke stěhování - cár papíru. Lidi, co už jsou nastěhováni v novém nemají na čem sedět, tak si berou z jiných kanceláří co potřebují. Prostě sranda převeliká. Až se koncem listopadu přestěhujeme všichni (snad) , rád si počtu, jak bylo vše s bravurou zvládnuto na 1* . Proč nelze použít aspon rozum, když už nejde použít zdravej rozum? Jo a do toho se tu někdo 5.10. vloupal do mzdové účtárny a "prohlídl" si údaje o všech a všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Pěknej kulovej blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Jo, od pondělí se mi už potřetí změnila i kancelář ( i patro ), o vybavení nemluvě. Já to beru docela v klidu, už jsem to zažil, ale mám tu pár labilnějších kolegů a ty vyváděj :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Jde mi velkej balik z Nemecka... v pondeli vola odesilatel, ze to posilaji overnight abych potvrdil jestli budu v utery doma mezi 8-15, nez to zadaji prepravci. Tak potvrzeno. V pondeli vecer to odejde z Nemecka, v utery v 7 rano je to predano ceskemu prepravci a od te doby klid po pesine.... Samozrejme v utery nedoruceno. Dneska rano to nahanim, jj, nebojte, dneska to ma kuryr na rozvoz. Rikam ma na me kuryr telefon - ano ma, potvrzuji jeste jednou. Ted telefon - kuryr tvrdi ze vase adresa neexistuje, tak se nepokusil ani dorucit ani volat. Zkusime to asi zitra. Obcas si tady prijdu jak nekde v Africe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Jsme koupili náš domeček před 16 lety a to s milou dvouletou kočičkou, které jsme dali jméno Micinka. Před dvěmi lety jsme ji začali říkat Zombík, protože jsme si byli všichni jistý tím, že je nesmrtelná, celé okolí se jí bálo Dnes v noci bohužel zemřela, ve spánku, ve své bedýnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se