vojt Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) Taky jsem na tý plastice hledal velrybu, jak požírá proroka Jonáše Upraveno 3. března uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) aha, je to stolek v ložnici, předpokládám ... Upraveno 3. března uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Nejsem si úplně jistý... Už jsem to tu sem psal? Jste blbečci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března ...že vám do toho kecám. Mravenečník jako dobrej. Ale když jsem ho viděl, okamžitě se mi vybavilo tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Kde a proč jsi takovou věc pořídil? Já občas něco obdobného domů donesu a ženu neinformují. To je pak veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 2 hodinami, mAra_ napsal: Tohle je Jonáš. Má nějak nakřivo jedno ouško... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Že tu budu dělat zábavu po dva dny, by mě nenapadlo A ne, nechci nic slyšet o čurácích..,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 7 hodinami, mAra_ napsal: Že tu budu dělat zábavu po dva dny, by mě nenapadlo A ne, nechci nic slyšet o čurácích..,. No ale když...ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 14 hodinami, mAra_ napsal: Že tu budu dělat zábavu po dva dny, by mě nenapadlo A ne, nechci nic slyšet o čurácích..,. ...takže zepředu taky...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března @mAra_: Dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Náhodou Jonáš vypadá promyšleně, držátko to má, ouška asi jako dorazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Jo takhle..... to mě nenapadlo... já v tom viděl postavičku ze starých českých večerníčků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Video.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Před dvaceti lety mě daroval tata hodinky, 4 kameny, asi i nějaký ten plast v kalibru a přesnost alá Rolex Mé nejoblíbenější a upřímně velmi kvalitní hodinky ...jen tu baterku musím dát každý tři roky novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března ...taxem k moji stare Africe poridil stareho Biga. Vzhledem ke stavu to neslo nechat jit do inzerce.... ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Tatarákobraní teď jen najít febichol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Tak "amatersky policista" z NDR dostal konecne do drzky... https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-postrach-spatne-parkujicich-ridicu-skoncil-po-napadeni-v-nemocnici-40463864 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Teď vlezla do šaliny babka s čoklem a hned vyskočilo ze sicny pět ruznych týnejdžerů a nabídli jí svůj flek. Čumím, že občas je ve Štatlu svět ještě v okeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Tak jsem přivítal jaro uvedením trampolíny do provozu a teď si zajdu na tři, čtyři zasloužený škopky na nově otevřenou zahrádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března V 14. 3. 2024 v 14:41, odjinud napsal: Tak "amatersky policista" z NDR dostal konecne do drzky... https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-postrach-spatne-parkujicich-ridicu-skoncil-po-napadeni-v-nemocnici-40463864 to je rozumné, co s tím jinak ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se