mAra_ Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) Chorvatsko, Istrie, ostrov San Katarína. Moje malá statistika výletu: 2100 km, 24 hodin... Bral jsem to ještě se zastávkou u našich... Upraveno 10. července 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 47 minutami, mAra_ napsal: ... a viděl jeden z nejhezčích západů slunce... Parádna fotka, tie mraky vyzerajú poriadne zlovestne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Včera nález hřibu růžovníku a pěkného počtu satanů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 před 9 hodinami, mAra_ napsal: Chorvatsko, Istrie, ostrov San Katarína. Moje malá statistika výletu: 2100 km, 24 hodin... Bral jsem to ještě se zastávkou u našich... Hm, musim mrknout co to je za ostrov. Ja uz po asi milionte Hvar. Jak na chalupu tu jezdime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Že jsem zvládl svou první rodinnou dovolenou. Cestu vozem tam i zpět bez krizovek, a viděl jeden z nejhezčích západů slunce...Krásná fotka. Vaše loď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 @Hasňa hehe kdepak, já to jen fotil z balkónu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Že ME vyhrála Itálie. Ačkoli jsem jí nikdy nefandil, za ten usmolený semifinálový postup díky nafilmované penaltě jsem to Anglii nemohl přát ani omylem. Nemluvě o tom jejich komfortním domácím prostředí prakticky po celý šampionát, zatímco skoro všichni ostatní létali po všech čertech a ďáblech Evropy. Tenhle vpravdě idiotský koncept ME mohla vymyslet asi fakt jen hlava bývalého fotbalisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2021/nejhezci-gol-patrik-schick-anketa-uefa.A210714_182941_euro-2020_par Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Tak jsem se právě rozhoupal, a z Ameriky objednal a zaplatil čočku na sluneční dalekohled. Když jsem manželce oznámil, že ta čočka stála víc jak sto tisíc, s ledovým klidem oznámila, že ona kupuje čočku za třicet korun ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 před 26 minutami, Bert napsal: Tak jsem se právě rozhoupal, a z Ameriky objednal a zaplatil čočku na sluneční dalekohled. Když jsem manželce oznámil, že ta čočka stála víc jak sto tisíc, s ledovým klidem oznámila, že ona kupuje čočku za třicet korun ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 To mi připomnělo Tycha de Brahe z Císařového pekaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 a za pár dní mu je 40…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Mile mě dnes překvapila Česká pošta, když zásilku podanou před sobotním obědem kousek od Štrasburku zvládla doručit už dnes dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Tak dneska to prasklo. Na stará kolena :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 No nekecej . Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Tak uprimnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Gratuluju! To je bakule! 1 ct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 @kuncák7 Gratuluji chlape, ať jseš šťastnej jako blacha. A přeju plno dětí do kočárku stejně jako hodinek na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Dobře ti tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Gratulace. A at vam to klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se