nickolas Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Mladej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Ať odpočívá v pokoji. V kolika letech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 28 minutami, bohus76 napsal: Ať odpočívá v pokoji. V kolika letech ? 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Kibi, odpočívej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června R.I.P Kibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června RIP Kibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Znal jsem ho osobně, je mi to líto. Byl svůj, ale dal se pochopit a mít jeho humor rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června (upraveno) nemáte někdo kontakt na Kibiho bráchu, odkaz na facebookovej profil (bráchy), nebo tak něco, díík. Upraveno 11. června uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 36 minutami, Horhe napsal: nemáte někdo kontakt na Kibiho bráchu, odkaz na facebookovej profil (bráchy), nebo tak něco, díík. Nebude to on? https://www.facebook.com/bohumil.fort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 3 minutami, ragu napsal: Nebude to on? https://www.facebook.com/bohumil.fort To je přesně co jsem potřeboval, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června R.I.P Kibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Kibiho som ešte "stihol" ako bol aktívny tu na fóre. Pozitíva aj negatíva (pamätám si ešte na člena Tada, alebo tak akosi sa volal), pamätám si aj na ich odchod odtiaľto. Ale viac som vnímal jeho fotenie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Podle všeho to bylo jeho rozhodnutí...a asi ten jeho web časem zmizí a s ním i ta galerie, kde je mraky fakt pěknejch fotek, myslím, že jich bude škoda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června jednou po nás nic nezůstane............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Párkrát jsem s ním poseděl, ty jeho fotky bych zařadil hned za Mrakouše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Byl to svéráz, ale patří neodmyslitelně k naší místní historii. Jedno si na něj dneska v Praze dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 14 hodinami, JR_2010 napsal: Podle všeho to bylo jeho rozhodnutí...a asi ten jeho web časem zmizí a s ním i ta galerie, kde je mraky fakt pěknejch fotek, myslím, že jich bude škoda. Byl by odkaz na ten jeho web...? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června http://info.photowatches.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Martin kibi Fort byl pro mě impulsem, abych začal fotit hodinky pořádně a tak jsem se v roce 2011 za ním vydal, aby mě do tématu fotografie hodinek zasvětil. Předal mě ten den spoustu zajímavých zkušeností. Díky za ně kibi a jsem rád, že jsem měl tu čest. R.I.P. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se