DavidLC Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Hoši já 280.000 km a chrochtá jak za mlada. R6 z Mnichova miluju Však jo... taky bych byl Měl jsem pár BMW, starou dojebanou 628 za švajcu, trojkový kupé ale s nějakým malým motorem, nejvíc mě seděla 523 s automatem, sice taky "mini" motor, ale měl jsem pěkný stav, byla fajn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Ma zmysel uvažovať DS7 PHEV ked spekulujem o hybride? Po rokoch s bezproblémovymi Japoncami (rav4, xtrail) by som vyskúšal európsky komfort. Len ma všetci strašia ze s tým budem furt v servise. Neviete niekto viac? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 @ivan_989: Napiš mi SZ, můžeme si zavolat. Mám sice PHEV od Mitsubishi, ale bavil jsem se s pár majiteli PHEV od Peugeot / Citroen , tak nějaké věci vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Někde se tu skloňovalo benzínové kilo.... Asi @Sphinxx tak cena se pomalu snižuje..... https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyota/land-cruiser/182077190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Nojo, za 10 let budou skoro zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 FYI: Kdyby nekdo objednaval skodovku, nebo na ni cekal, tak uz se snad situace zlepsuje. Superb L&K narvany vybavou vyroben za 5 mesicu, puvodni cekacka mela byt 12 mesicu. Nebyt tradicne diletanstkeho a retardovaneho pristupu Arvalu, tak uz parkuje doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 (upraveno) Ahoj, Budeme porizovat novy povoz, moc se v tom nevyznam, tak zkusim, jestli by nekdo trochu neporadil. Rozpocet 400-600k. Moc toho nenajezdime, do lidlu na nakup, jednou za 14 dnu ke tchyni(200km) a v lete na dovcu. Chteli bychom neco s cim se bude dat normalne denne jezdit, ale zaroven to bude trochu zabavne a nebude to nudit. Napada nas mazda 3, scala monte carlo 1.5 tsi, oboje trochu jety, abychom se vesli, pripadne co kdo doporuci, poradi.. Libi se nam i hyundai i30n, ale tam uz se trochu bojime, jestli to pro nas nebude moc, protoze jak rikam, zadny extra autickari nejsme. Jeste doplnim, ze doted jsme jezdili Oct 1. Takze cokoli bude upgrade. Za veskery tipy dekuju Kuba Upraveno 8. května 2023 uživatelem Kuba558 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 i30N už je imo na klasický daily trochu ultimativnější, kor vzhledem k současnému povozu. Co Leon Cupra? Třeba něco takovýho: https://auto.bazos.cz/inzerat/168282010/seat-leon-st-cupra-20tsi-221kw.php Místní člen ho tu měl pár let, a co si vybavuju, hodnotil to pozivitně právě jako mix daily, zábavy i praktičnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Kia Proceed GT, 1.6Tgdi, 7DCT, 2.gen (S větší navi a virtual cockpit). Mám třetím rokem a až na drobnosti jsem spokojenej. Záruka 7 let takže při stáří 2-3 roky ještě hodně zbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Diky za tipy, asi jedno zminene ne pro me. Zajdu mrknout na i30n-line, to by mohl byt takovy vhodny kompromis. Btw ma nekdo mistni zkusenosti s koupi v DE pres Carvago? Jsem k temhle platformam takovej neduverivej, ale vyber je tam o dost vetsi. Libila by se mi i audi a3 a v tech je tam opravdu vyber. Diky Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Funguje to i když se občas dodávka zpozdí, z 20 dní taky bylo 50. Je potřeba si dát pozor na konfiguraci i když web tvrdí že to je, nebo naopak není, tak to nemusí být pravda, tedy chce si k tomu zaplatit tu prohlídku (CarAudit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 (upraveno) před 11 hodinami, Kuba558 napsal: Diky za tipy, asi jedno zminene ne pro me. Zajdu mrknout na i30n-line, to by mohl byt takovy vhodny kompromis. Btw ma nekdo mistni zkusenosti s koupi v DE pres Carvago? Jsem k temhle platformam takovej neduverivej, ale vyber je tam o dost vetsi. Libila by se mi i audi a3 a v tech je tam opravdu vyber. Diky Kuba Nafasoval jsem Hyundai i30 Combi - 1,5 T-GDI Mild Hybrid 117 kW v automatu. Mám ho 3 měsíce a jsem velmi mile překvapen. Jakožto odpůrce malých motorů, jsem byl skeptický, ale na ježdění do práce a pod je to super. Německo ve 3 lidech a plným kufrem to zvládlo taky, aniž bych se výrazně trápil. Je to dospělé auto, má to vše co potřebuješ, sedí se v tom dobře při mých 187 cm. Svítí to perfektně. Největší překvapení je jejich automatická převodovka. Řadí to fakt dobře, plynule. To jsem čuměl. Co mě na tom štve jsou 16" kola. Moc to na nich nesedí a naklání se to. Ale je to služebák, takže to neřeším. Ten i30 N-line vypadá moc pěkně. Sedačky taky cajk. Vem si určitě automat a 17" kola a bude to family i trochu fun car. Jo a bacha na rychlostní index na gumách, mě tam dali jen 190 km/h. Motor určitě tenhle 1,5 T-GDI Mild Hybrid 117 kW Upraveno 11. května 2023 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Mam podobny motor v ceed sw. Len nema tu zbytocnost vo forme baterky namiesto rezervy. Vykon je rovnaky. A mam manual v GtLine. 17" kolesa to zvladaju aj na nasich cestach ale seriove Michelin Primacy 4 su napikacu. Nesedia na vode a hucia.Zimne 16" sedia aj za sucha snad rovnako (Michelin Alpin 6), na vode este lepsie, nehucia tolko a naklananie nie je moc ine.Rozmyslas som nad i30 combi Nline v manuale ale: zbytocny mikrohybrid, privelke 18" kolesa v serii a "inteligentny" manual ma odradili.A po prvych 14tis km mam priemerku 6.9l. Nijak sa neobmedzujem, dialnice a mimomesto jazdim mierne nad limit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 V 8. 5. 2023 v 10:04, Maxel napsal: ... Co Leon Cupra? Třeba něco takovýho: https://auto.bazos.cz/inzerat/168282010/seat-leon-st-cupra-20tsi-221kw.php Místní člen ho tu měl pár let, a co si vybavuju, hodnotil to pozivitně právě jako mix daily, zábavy i praktičnosti. Místní člen ho má, jen jiný A tohle stručné shrnutí by(ch) podepsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Dnes navsteva likvidatora, auto totalka, vybiram nove (ojetinu), neco uz je ve vyberu. Nemate nekdo kamose ve Volvo Auto Stodulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 V 11. 5. 2023 v 9:40, Kotlick napsal: Nafasoval jsem Hyundai i30 Combi - 1,5 T-GDI Mild Hybrid 117 kW v automatu. Mám ho 3 měsíce a jsem velmi mile překvapen. Jakožto odpůrce malých motorů, jsem byl skeptický, ale na ježdění do práce a pod je to super. Německo ve 3 lidech a plným kufrem to zvládlo taky, aniž bych se výrazně trápil. Je to dospělé auto, má to vše co potřebuješ, sedí se v tom dobře při mých 187 cm. Svítí to perfektně. Největší překvapení je jejich automatická převodovka. Řadí to fakt dobře, plynule. To jsem čuměl. Co mě na tom štve jsou 16" kola. Moc to na nich nesedí a naklání se to. Ale je to služebák, takže to neřeším. Ten i30 N-line vypadá moc pěkně. Sedačky taky cajk. Vem si určitě automat a 17" kola a bude to family i trochu fun car. Jo a bacha na rychlostní index na gumách, mě tam dali jen 190 km/h. Motor určitě tenhle 1,5 T-GDI Mild Hybrid 117 kW Diky za tip, asi to tak dopadne.. byly jsme se tim projet, presne v te motorizaci o ktere pises a super. Scalu jsme vyradili a ted premyslime jeste nad golfem 8. Tam se nam libi pristrojova deska. Jak jsme doted ridili 20 let stary auto, tak nam to pripada jako kosmicka lod . Nejaky posledni doporuceni/zkusenosti na i30nline 1.5 T-gdi vs golf 8 1.5 tsi? Diky Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Audi A3 mam ted jako nahradni auto a je to o nicem, divnej interier, divny chovani automatu. Nemuzu doporucit, Za skoro stejny prachy bude Passat a to uz je o necem jinym v ramci koncernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Pro zajimavost, obsahla recenze docela vtipnych panu zo Slovenska na SY Rexton. Nesetri zdravou kritikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Ahoj kluci, výhledově plánuji nákup ojetého M-B A, generace W177, 2.0 turbo, rok 2018. Nějaký tip, na co si dát pozor? Zatím uvažuji o A250/A220 bez čtyřkolky, 4matic nechci. Menší motor Renault 1.33 neuvažuji. Díky za případné rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Už jsem to zkoušel v jiném topicu, ale moc tipů se mi nedostalo, tak to zkusím ještě tady. Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák. Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti max toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. Za názory předem dík P.S. Někdo mi doporučoval Hyundai I30 N, ale mi se strašně nelíbí design toho čumáku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se