warann Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 No tvl to je hrozný. A zrovna ve zdejším vlákně motorkáři jsem vždycky s chutí četl, jak si toho Nortona užíval. Fakt v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ford vyjíždějící z polní cesty na hlavní mu nedal přednost... https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/dacice-jindrichohradeckozemrel-motocyklista-pri-dopravni-nehode.A220614_205816_budejovice-zpravy_mgn podobně před lety zahynul jeden můj kamarád. Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Tvl, to je fakt píčou ke zdi, ach jo. Škoda každýho mladýho ztracenýho života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Neznal jsem, jen podle přezdívky, ale nějak mě to docela zasáhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Je-li to ta odkazovaná nehoda, tak je to evidentně tohle nešťastné místo: https://mapy.cz/zakladni?x=15.5160698&y=49.0730476&z=17&pano=1&source=area&id=927565&pid=76380586&yaw=1.560&fov=1.571&pitch=-0.211&ds=1&base=ophoto To je strašně smutný... RIP Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 ..taky jsem ho neznal, jen z příspěvků s Nortonem...je to smutné, je mi líto jeho nejbližších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To je strašný, strašný, strašný. Hlavně ať to teď rozdýchají blízcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Vždy mě to zasáhne když někdo odejde z tohoto fóra. Je mi to strašně líto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Tiez som rad sledoval jeho nortonovsky entuziazmus. Strasne smutne. Najblizsim naozaj uprimnu sustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 No do prdele, ať mu to tam nahoře jezdí... Hrozný je to, upřímnou soustrast všem blízkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 No ty vole, strašný.... RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ntpč.... chlap co měl rád starý motorky... takových se moc už nevidí. Ač jsem ho neznal osobně, tak jsem měl rád jeho příspěvky v motorkářích. RIP Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Do hajzlu četl jsem článek na novinkách a díval se, že ta motorka vypadá jako starý Norton a hned mně Wanderer vyskočil na mysli - protože nikoho jiného s takovou motorkou neznám a uváděl že kolem JH se umí povozit. Stejně jako ostatní, jsem s radostí sledoval jeho příspěvky a plánoval se s ním spojit ohledně zamýšlené budoucí akvizice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Nene. Kurva. To je me lito. Par tejdnu zpatky jsme probirali baworaky... Uprimnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Jeho příspěvky jsem hltal. Je to tragédie. Odpočívej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Honzu jsem znal 8 let. Byl to člověk s obrovským srdcem, ale hlavně kamarád. Svět přišel o skvělého člověka, který toho mohl ještě tolik nabídnout. Byl to technik, všeuměl. Umřel při tom, co miloval, ale měl tady být ještě pro své dvě malé děti. Je mi strašně… Odpočívej v pokoji, Honzo. Nikdy nezapomenu. Když se koukám, na tu zprávu na idnesu, tak sakra vidím, že jel pomalu. Ale musel mu tam vjet nějaký zmrd s Focusem. Pokaždé, když na cestě vidím nějaké hovado, tak má první nebo druhou generaci Focusa. Zmrdi zasraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Tak to je síla, když jsem viděl na novinkách tu moto, tak mi přišla nějak povědomá... R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Do piči, zrovna včera jsme se s Vintageloverem o něm bavili, a že uděláme na podzim zase vintage chrono sraz. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Když mně to Karel volal, nemohl jsem tomu uvěřit. Je to strašný a těžko se hledají slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Pro mě jedna z přezdívek, která utvářela ducha tohohle fóra. A i když jsem ho taky neznal, je to příšerná zpráva. Blesk z čistého nebe. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se