Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doba je dlouhá, hlavně aby se ti něco nepotento podobně jako loni, chlape, máš na to docela smůlu...   :blink:

Odesláno (upraveno)

Taky mě dnes hory naplnily štěstím, kór když je v nížinách tak jak je. 

post-23865-0-97037200-1582410153_thumb.jpeg

post-23865-0-23520800-1582410344_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Vzal jsem dceru k babičce na prázdniny, no a ve volné chvíli jsem jí ukázal, že i tatínek byl krásný mladý chlapec.

post-33119-0-22409200-1582568923_thumb.jpg

Odesláno

diky, konecne te neprehlednu, az te v PX potkam :-D

Vzal jsem dceru k babičce na prázdniny, no a ve volné chvíli jsem jí ukázal, že i tatínek byl krásný mladý chlapec.

Odesláno

Potesilo, ze jsem se dokazal dohodnout s kolegou, se kterym jsem v minulosti v praci fotil makra hodinek na mikroskopu na tuhle sobotu. Oni mi ho totiz povysili a tak nejak nema vubec cas. 

Takze kdyz to klapne, tak tuhle sobotu budou nafocene Moserky, a oboje Tudory... Tak pak si jen najit svuj cas a nejak to smysluplne sepsat a namrskat sem :) Uvidime jak to dopadne, ale pevne verim, ze dobre.

Odesláno

Po více než třičtvrtě roku bezesných nocí a léčení silnými dávkami chemie mi dnes pan primař sdělil, že nemoc zmizela, jsem čistý, v pořádku a kontrola bude až za 4 měsíce :clap:  Svět je najednou krásnější, barevnější a korona vir je jen nějaká chřipečka. Jdu rehabiltovat madagaskarským rumem Dzama :goof:

Odesláno

Dnes mě potěšila moje švadlenka. Dodala mi zkušební vzorky řemínků. Ještě je co ladit, ale základ je dobrý.

post-68203-0-34695700-1582929399_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...