Gustaf Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 37 minutami, mamut napsal: Kolega měl stejné trápení jako ty, volal na poštu a tam mu řekli ať si s tím nedělá hlavu. Mají tam prý nějaký bug v systému, a ten náhodně posílá tuto zprávu na všechny zásilky ze zahraničí. Má to ignorovat a nic nevyplňovat, zásilka mu normálně dorazila. Super....kadim na to. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 12 hodinami, Sněhulák napsal: Ahoj, podařilo se mi v letadle do Švýcarska nechat plnou peněženku. Ztráty a nálezy na letištích přítelu a odletu, PČR a Švýcarská policie nic. OP a řidičák nahlášen jako ztracený ihned po přítelu domů cca 48 hodin po ztrátě. Schválvně jsem platební kartu nezablokoval, ale změnil limity na nulu, abych viděl, zda se ji někdo pokusí použít a nic. Otázka: Existuje reálná možnost zjistit, zda moje doklady někdo nezneužil? Nějak mi to tu zapadlo, tak to, s dovolením, posunuju dopředu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Zdar borci, kolegyně kupuje auto - Seat Arona - v nabídce je uvedeno "Cena platí při doložení cílové skupiny Věrný zákazník koncernu VW". Nevíte, prosím, co se za tím skrývá a jaké jsou podmínky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Měl bych takový všetečný dotaz, proč je v prodeji už delší dobu tolik MoonSwatch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Protože plasty se mají recyklovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 (upraveno) A nedávat do hodinek? Upraveno 23. května 2023 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Včera u piva jsme s kamarádem řešili jak je to s kontrolami ze strany zaměstnavatele a taky ze strany “sociálky”. Já mám za to, že v prvních 14 dnech chodí kontroly od zaměstnavatele a až poté “sociálka”. Kamrád totiž bydlí v podnájmu a nemá tam schránku ani zvonek se jménem. Máte zde někdo přehled? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Před hodinou, moco napsal: Včera u piva jsme s kamarádem řešili jak je to s kontrolami ze strany zaměstnavatele a taky ze strany “sociálky”. Já mám za to, že v prvních 14 dnech chodí kontroly od zaměstnavatele a až poté “sociálka”. Kamrád totiž bydlí v podnájmu a nemá tam schránku ani zvonek se jménem. Máte zde někdo přehled? Ano, prvních 14 dnů náhradu mzdy vyplácí zaměstnavatel, takže ten, od 15. dne pak ČSSZ. To, že nemá schránku ani zvonek, jde bohužel k jeho tíži. Co mobil, ten má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Snad nepíšu blbost, ale je odpovědností čerpajícího umožnit kontrolu. Na lístečku může být napsáno zvoňte na zvonek se jménem XY nebo může být uveden mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Pokud vím, že to mám doma takto, tak napsat co nejvíce info do nem. lístku. Popř. info zaměstnavateli. Nemoc. lístek je bezpečnější, protože jde i na socku. Mám pocit, že kdysi se dalo napsat čerpání i na jinou než trvalou adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Díky za reakce, myslel jsme si to podobně. Kamarád je poučen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Asi dotaz lamy, vím že je gůgl, ale má někdo zkušenost s dobrým přímotopem, asi přenosný. Kancl je vlhký, chladný a infra co máme je fajn, ale.... jsou chvíle kdy to nestačí. Něco co maká a ne.ere se. Cena je až na druhém místě. Díky za případné popostrčení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Něco se řešilo tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Před hodinou, Paw napsal: Něco se řešilo tady. jj, díky, radiator asi nepotřebuju, předpokládám že to je na delší čas. Potřebuju rychle nafunět, podpora infrapanelů. Takže asi přímotop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Poptám se tu. Našel by se mezi námi zámečník - nástrojář? Potřebuji nechat vyrobit dva úchyty, malé. Podrobnosti po sz, nebo mailem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Zdarec. Mam dotaz. Potreboval bych poslat balicek do Rakouska. Obyc malej do pul kila, ani ne, a aby to nestalo nesmysl. Hodnota balicku bude do 1000kc, takze davat za dopravu 500kc se mi nechce. Neco jako zasilkovna treba, ktera umi vychod ale Rakousko ne. Mate nekdo nejaky tip? Rychle, levne, kvalitne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Zkoušel jsi, co ti najde zaslat.cz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 (upraveno) Ted jsem zkusil. Gls za 340 a dpd za 360 cca. To je furt hodne. Do madarska me to stalo 150 pres zasilkovnu. A tohle je kousek za hranicema a stoji to 2x tolik.. Zasilkovna Rakousko umi, ale jen pro zivnostniky jestli jsem to dobre pochopil. Upraveno 1. června 2023 uživatelem Lucky Lucaso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Ted jsem zkusil. Gls za 340 a dpd za 360 cca. To je furt hodne. Do madarska me to stalo 150 pres zasilkovnu. A tohle je kousek za hranicema a stoji to 2x tolik.. Zasilkovna Rakousko umi, ale jen pro zivnostniky jestli jsem to dobre pochopil. Jestli je to za hranicema, tak pošli na výdejní místo u nás nebo zbox a dotycnej si pro to sjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 (upraveno) Jj, to me taky napadlo. Ale odezva je, ze to chce na adresu. Nic. Poradim si jinak. Holt tu postu zacaluje nebo ma utrum. Co se budu rozcilovat Upraveno 2. června 2023 uživatelem Lucky Lucaso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se