colommbo Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Doba je dlouhá, hlavně aby se ti něco nepotento podobně jako loni, chlape, máš na to docela smůlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Zabloudil jsem ve skalách, ale příjemně, objevil jsem díky tomu pár nových míst :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Parada! Jestli bude pristi rok zas hovno snih, tak se zacatkem ledna stavim na noc/dve...popijeme, pochodime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 (upraveno) Taky mě dnes hory naplnily štěstím, kór když je v nížinách tak jak je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Friends reunion...fakt se těším a doufám, že to nepodělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Taky mě dnes hory naplnily štěstím, kór když je v nížinách tak jak je.Ta prvni fotka je krasna ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 https://zpravy.aktualne.cz/regiony/praha/namesti-borise-nemcova-praha-prejmenovala-namesti/r~4d2cd24e56eb11ea8c1d0cc47ab5f122/ On to asi někdo smázne, žejo, ale mně to teda vyčarovalo na tváři rohlík:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Vzal jsem dceru k babičce na prázdniny, no a ve volné chvíli jsem jí ukázal, že i tatínek byl krásný mladý chlapec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 diky, konecne te neprehlednu, az te v PX potkam :-D Vzal jsem dceru k babičce na prázdniny, no a ve volné chvíli jsem jí ukázal, že i tatínek byl krásný mladý chlapec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Potesilo, ze jsem se dokazal dohodnout s kolegou, se kterym jsem v minulosti v praci fotil makra hodinek na mikroskopu na tuhle sobotu. Oni mi ho totiz povysili a tak nejak nema vubec cas. Takze kdyz to klapne, tak tuhle sobotu budou nafocene Moserky, a oboje Tudory... Tak pak si jen najit svuj cas a nejak to smysluplne sepsat a namrskat sem Uvidime jak to dopadne, ale pevne verim, ze dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 To jsou skvělé zprávy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Dnešní kontrola u mého cévního lékaře-na váze - 16,1 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Po více než třičtvrtě roku bezesných nocí a léčení silnými dávkami chemie mi dnes pan primař sdělil, že nemoc zmizela, jsem čistý, v pořádku a kontrola bude až za 4 měsíce Svět je najednou krásnější, barevnější a korona vir je jen nějaká chřipečka. Jdu rehabiltovat madagaskarským rumem Dzama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Dnes mě potěšila moje švadlenka. Dodala mi zkušební vzorky řemínků. Ještě je co ladit, ale základ je dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 to je zajimaci, jak to vypada na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Podle mě je to moc úzké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Sobotní dopoledne v práci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Paráda, už se těšíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Já také :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky