Lucky Lucaso Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Stedrej vecer nastal, tata zase chlastal.... Do rana se zmrskal, do rana se zmrskal... Tata zase chlastal, pak do kyble prskal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 S touhle trochou vína to budou Vánoce jako víno Taky přeju pohodové svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Kolegyně zapomněla včera odpo v tramvaji kabelku. Komplet všechno od peněženky (vč. hotovosti několik tisíc), doklady, mobil, klíče . . . Po kontaktování řidiče to prošel, byla pryč. Večer jí tu kabelku dovezli městský policajti domů, nechyběla ani koruna. Našel ji pán který ji odevzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Datart, vcera v podvecer objednano, ted doruceno. V predvanocni dobe to potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Konečně...mne potěšilo,že Písařík neboli BohemiaEnergy nám vrátil zálohy na elektriku,moc jsem v to nedoufal,dobře to ale dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Včera převzato nové auto (pro mě nové). Už jsem nedoufal. Dovoz z Francie.Opel Zafira 125kW, ještě auto s "motorem". Mám radost.Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Moc mě potěšilo, že má druhá sestra zahodila "ješitnost" a pozvala mě na vánoční oběd k sobě domů. S dětma, přítelkyni a i mámou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 43 minutami, kuncák7 napsal: Moc mě potěšilo, že má druhá sestra zahodila "ješitnost" a pozvala mě na vánoční oběd k sobě domů. S dětma, přítelkyni a i mámou. Krasny . Tak si to uzijte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @kuncák7 Hlavne jej tam od radosti nezačni niečo spontánne opravovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 To vypadá jako situace kdy člověk neví jestli se těšit nebo bát. Každopádně přeju hodně štěstí a aby to vyšlo co nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 43 minutami, wawrik napsal: @kuncák7 Hlavne jej tam od radosti nezačni niečo spontánne opravovať Neboj, tak daleko nejsme. Těším se na její děti, trošku jim to tam oživíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Nejlip se darky kupujou 24.12. z gauce. Sedime se zenou, pusteny koncert Hanse Zimmera, slovo dalo slovo a 5.3.2022 v Bratislave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Moc mě potěšilo, že má druhá sestra zahodila "ješitnost" a pozvala mě na vánoční oběd k sobě domů. S dětma, přítelkyni a i mámou. Skvělá zpráva.... užijte si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Konecne znovu Vanoce. Uz jsem se nemohl dockat, az si to zas pustim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Před hodinou, Baldic napsal: Konecne znovu Vanoce. Uz jsem se nemohl dockat, az si to zas pustim: To s manželkou taky žerem musíme opět pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 On se tady s tím před časem prsil African, fakt super věc. Pro někoho, kdo má spoustu krámů na dušových pneumatikách, fakt super věc. Tak jsem od Štědrého dne napumpoval všechny stroje. Zvládne to tři téměř prázdné motocykly, resp. dva se sajdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Na ČT2 Policajt nebo rošťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Před hodinou, bohus76 napsal: Na ČT2 Policajt nebo rošťák Kamile časy jsou nemilé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 2 minutami, Geodet napsal: Kamile časy jsou nemilé. Blbý je, že taková hláška v tomhle kultovním filmu není. Asi jsi ho viděl málokrát. Tak šup k televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Tyhle zásadní nepřesnosti by se tu neměly tolerovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se